Behandelingen

Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verwijderen van wallen of lifting van het gezicht, ons unieke Anti-ageing concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar arts of kliniek.

Wij zijn expert op het gebied van huidverbetering en werken met een geheel van producten en behandelingen die de huid op natuurlijke wijze verbeteren en zelfs verjongen. Er verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf, maar dan jonger!

De behandelingen zijn veilig, vertrouwd en pijnloos. Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering.Een ‘natural make over’ op basis van uw persoonlijke wensen.

Nadat u samen met de specialist uw wensen heeft besproken in
een gratis intake, volgt een persoonlijk advies.

Het resultaat: een huid om trots op te zijn!

Pascaud treatment

Deze revitaliserende behandeling kan worden toegepast op het gezicht, hals decolleté & handen.

Marmatrix masker

Pascaud’s Marmatrix is een masker van hoogwaardig gevriesdroogd alinaat voor het gezicht en de hals.

Rimpel & Oneffenheden verminderen

BioSkinSmoothing helpt putjes, littekens, couperose en steelwratjes te verwijderen.

Mesotherapie

Mesotherapie voor huidverjonging is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen met micro injecties, juist daar waar ze nodig zijn, op zo’n 1 tot 2 mm.

L3 Lasertechnologie

Bij lifting en versteviging van het gezicht, verstrakking van de oogcontouren en behandeling van vochtwallen onder de ogen levert de L3 laser direct bijzondere resultaten op.

Synature

Synature® is een behandelconcept met een synergie tussen een aantal werkzame technieken, een combinatie behandeling waarin synthetic and nature samen komen.

Passage Massage

Mardge Pascaud ontwikkelde deze zeer intensieve massage techniek. De bovenste huidlaag, de opperhuid, wordt gepasseerd en er wordt gewerkt in de diepere huidlagen. Verklevingen worden opgeheven waardoor littekentjes en rimpels minder worden. Ook gaat uw gezicht er veel meer ontspannen uitzien. De doorbloeding (toevoer van zuurstof) wordt gestimuleerd, evenals het bindweefsel. Met als doel het steviger en gezonder maken van de huid.

Wilt u een goed en langdurig resultaat? Informeer dan naar de mogelijkheid voor behandelingen in kuurvorm!

Steelwratjes & Couperose

BioSkinSmoothing helpt putjes, littekens die op de huid liggen, couperose (gesprongen bloedvaatjes), bloedblaasjes en steelwratjes te verwijderen. Zonder laser of chemische middelen!

Een hoogfrequent signaal sluit gesprongen bloedvaatjes en strijkt oneffenheden glad. Deze unieke revolutionaire manier van couperose verwijdering heeft geen nadelige gevolgen voor de huid. In tegenstelling tot laser waarbij pigmentvlekken of juist witte vlekken kunnen ontstaan; Ook bloedblaasjes en steelwratjes zijn snel te verwijderen met deze methode. Een egale huid is het resultaat!

AHA Peelings

Er zijn vier verschillende AHA peelings. De letters AHA staan voor Alpha Hydroxy Acids, in de volksmond ook wel fruitzuren genoemd. Deze peeling behandelingen voor het instituut maken de huid weer frisser, gladder en zachter. Ideaal voor fijne rimpels, droogtelijntjes, een grauwe huid of grove poriën. Eigenlijk is het goed om iedere huid zo af en toe een intensieve peelingbehandeling te geven. actieve werkstoffen uit producten worden daardoor ook weer beter opgenomen.

Er zijn twee AHA peelings op basis van glycolzuur ( uit suikerriet) en twee op basis van melkzuur. De specialist kan een keuze maken uit verschillende concentraties en kan op die manier ook opbouwend werken. Dat betekent wanneer je een probleem wilt aanpakken en kiest voor een 6 weekse kuur de concentraties stapsgewijs verhoogd kunnen worden.

Harsen

Voor een langdurige periode van ongewenste haargroei verlost zijn? Dan is harsen de oplossing!

Definitief met laser

Ontharen door middel van laser is bedoeld voor alle huidgebieden waar men niet gewenst haar heeft.

Elektrisch epileren

U kunt definitief van uw niet gewenst haar af komen door middel van elektrisch epileren.