Rimpel & Oneffenheden verminderen

BioSkinSmoothing

BioSkinSmoothing helpt putjes, littekens die op de huid liggen, couperose (gesprongen bloedvaatjes) en steelwratjes te verwijderen.

Het innovatieve BioSkinSmoothing apparaat, met 24 karaats gouden smoothers, activeert de doorbloeding waardoor de huid verstrakt. Een hoogfrequent signaal sluit gesprongen bloedvaatjes en strijkt oneffenheden glad. BioSkinSmoothing is binnen het Pascaud Anti-ageing concept de voorbehandeling op BioSkinJetting.

voor en na

BioSkinJetting

BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen.

BioSkinJetting gaat de strijd aan met rimpels en dieper gelegen littekens. Hierbij maakt een microprobe, een heel fijn naaldje, de rimpel als het ware los. Vervolgens wordt de huid, zonder gebruik te maken van inspuitingen, gestimuleerd om zelf jonge collagene vezels te vormen. Deze lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of het diepere gelegen litteken.

De tijdelijke rode lijntjes die na de behandeling onstaan zijn eenvoudig te camoufleren met de BioSkinJetting covercreme en na enkele dagen zijn ze volledig verdwenen. U hoeft geen vrij te nemen en de behandeling is niet pijnlijk